Partners

Een overzicht van alle partners van Multichannel 2016.

CustomerFirst

CustomerFirst logoDEF

CustomerFirst richt zich op strategische én operationele managers die de klant binnen de organisatie vertegenwoordigen, the voice of the customer.

www.customerfirst.nl

Dutch digital agencies

dda logo

Dutch Digital Agencies (DDA) staat sinds 2002 voor de meest toonaangevende digitale bureaus van Nederland. De Nederlandse digitale industrie innoveert en professionaliseert in toenemende mate. DDA werkt als een branchevereniging en kennisplatform in deze groeiende branche. Het richt zich op de technologische ontwikkelingen en het game-changing werk dat in Nederland dagelijks gemaakt wordt. DDA is daarmee een aanspreekpunt voor digitale bureaus, opdrachtgevers, pers, arbeidsmarkt en opleidingen.

www.dutchdigitalagencies.com

Marketingfacts

marketing facts

Marketingfacts.nl is één van de meest populaire marketing weblogs in Nederland. Feiten en cijfers over interactieve digitale marketing worden afgewisseld met luchtige onderwerpen.

www.marketingfacts.nl

Platform voor Klantgericht Ondernemen

Logo PvKO 2012

Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO) is de vereniging die richting geeft aan bedrijven die antwoord willen blijven geven op de veranderende vraag en behoefte van de klant. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen b2b en b2c en via welk communicatiekanaal dit plaatsvindt. PvKO treedt op als onafhankelijk kennisplatform en faciliteert een hoogwaardig netwerk voor marketeers, strategen, managers, onderzoekers en docenten die bijdragen aan de professionalisering van de klantgerichtheid van organisaties.

www.pvko.nl

Twinkle

twinkle logo new

Twinkle is het grootste onafhankelijke kennis- en informatieplatform voor e-commerce ondernemers en professionals in Nederland.

www.twinklemagazine.nl

 

CustomerTalk

customertalk

Mediabedrijf CustomerTalk ontwikkelt communities en content rondom een aantal specifieke bedrijfsvraagstukken. Door onze niche aanpak kunnen we de diepte in gaan over specifieke onderwerpen en stellen zo ons publiek in staat met onze onafhankelijk informatie en diensten betere (strategische) bedrijfs- en/of investeringsbeslissingen te nemen. Tevens brengen wij vraag en aanbod bij elkaar zodat wij ook waarde kunnen leveren aan aanbieders van oplossingen en diensten rondom deze bedrijfsvraagstukken.

www.customertalk.nl

Klantenservicefederatie

klantenservicefederatie

De Klantenservice Federatie is een jonge, bruisende vereniging in een snel ontwikkelend vakgebied. Op het gebied van communicatie zijn er volop technologische ontwikkelingen en de positie van klantcontact in organisaties wordt elke dag belangrijker.

www.klantenservicefederatie.nl

MarketingTribune

marketingtribune

MarketingTribune is hét vakblad over merken en mensen en verschijnt 22 keer per jaar. Dagelijks stuurt MarketingTribune een nieuwsbrief met relevante informatie voor elke marcom professional.

www.marketingtribune.nl

Partners

Customer First
CustomerTalk
Dutch Digital Agencies
Klantenservice Federatie
Marketingfacts
MarketingTribune
PVKO
Twinkle
Shopper Marketing Update