• Home
  • Lisette Jonkers: Zie live elke betaling; het recept voor een tevreden klant die op tijd betaalt

Lisette Jonkers: Zie live elke betaling; het recept voor een tevreden klant die op tijd betaalt

Hoe zou AcceptEmail gebruikt kunnen worden door webwinkels?

Ook webshops kunnen AcceptEmails versturen, bijvoorbeeld voor betaalafspraken, pro forma’s of aanbetalingsfacturen of als goedkope achteraf betaalmethode. Stuur de klanten met een laag risicoprofiel een AcceptEmail in plaats van papier of een dure betaalmethode waarbij het kredietrisico wordt overgenomen. Ook voor de spoedbetaling van last minutes of voor optieboekingen kun je AcceptEmails versturen.

De dienst werkt zonder in te loggen of registreren. Hoe identificeren klanten zich?

Een AcceptEmail is altijd persoonlijk gericht aan de ontvanger en wordt verwacht, omdat je klant bent of iets hebt gekocht van de afzender. Er worden géén betaalgegevens in de email meegezonden, noch gevraagd. Tijdens de betaling zie je altijd precies hoeveel je aan wie betaalt. Met iDEAL loopt de betaling altijd via je eigen betaalrekening en in de internetbankieromgeving van je eigen bank. Precies zoals je dat gewend bent met een normale internetbetaling. Voor extra veiligheid worden AcceptEmails digitaal gesigneerd en wordt de inhoud van de mail versleuteld tot aan de inbox (encryptie). Dit om ervoor te zorgen dat er aan de mail niet gemorreld kan worden.

Welke innovaties zie je voor dit jaar in de betaalmarkt op het gebied van afrekenen in chatdiensten (WhatsApp, Messenger)?

AcceptEmails worden allang niet meer alleen via email verstuurd, maar ook via sms of WhatsApp, of online in een app, via Messenger of door chatbots.

Waarom mogen e-commerce professionals je presentatie niet missen?

Vaak zien we dat NL heel erg vooroploopt als het gaat om Bill Pay, oftewel de manier van rekeningen betalen. In America hebben heel veel mensen niet eens een bankrekening en loopt betalen van rekeningen echt enorm achter op hoe wij dat doen. Zie de filmpjes op onze website https://www.acceptemail.com/us/receive-acceptemail

 

Meld u gratis aan

Partners

Customer First
CustomerTalk
Dutch Digital Agencies
Klantenservice Federatie
Marketingfacts
MarketingTribune
PVKO
Twinkle
Shopper Marketing Update